Nyitottan a világra

Jön a szexadó! Kiszivárgott Orbán Viktor beszéde! :-)

2014. október 29. 20:19 - Magyarán szólva

Névtelen.jpg

                                                      Kiválasztott Birkáim!

Tegnap este megnéztem a köztévé híradóját és örömmel láttam, hogy a nép mennyire lelkesedik az internetadóért. Ha ez kell neki… Már meg is álmodtam a szexadót. Öt perc alatt kitaláltam a hatástanulmányt. Azt mutatta, amire számítottam. Már eddig is szinte mindent elvettem a magyaroktól, így ha most elveszem az internetet is tőlük, akkor már nem marad más nekik, mint a szex. Márpedig ha valamit sokan, nagy sikerrel csinálnak ebben az országban, azt jól meg lehet adóztatni. Miért is lenne kivétel a szex?

Különben is ugyanazért van szükség rá, amiért az internetadóra. Az elmúlt négy év… pardon, akarom mondani az elmúlt nyolc év rossz kormányzása miatt, veszélyben van a három százalékos költségvetési hiány, és mivel már minden elképzelhető adót bevezettünk, nem marad más hátra, csak a szexadó! Tud valaki jobbat? Ha igen, tartsa meg magának.

Hogy az internetadó és a szexadó sérti az emberi méltóságot és az egyéni szabadságjogokat? Ki ez a liberális bérenc? Illiberális demokráciában ilyen baromságok nincsenek, ezeket a buzi liberális demokráciák találták ki. Különben is, az emberi méltóság nem méltó a magyarokhoz, távol áll a magyar néplélektől és az ősi hagyományainktól. Olvasott már valaki olyat Szent Istvántól, hogy liberális minimum vagy internet? Ugye, hogy nem? Ami ezer év alatt bevált a magyaroknak az a következő ezer évben is befog! Ez pedig a következő: Pofa be, ha Velem beszélsz! Hogy mit szól majd az Alkotmánybíróság? Te kis Justicia! Ne röhögtess!

De térjünk a tárgyra, a szexadóra. Ki fogja megfizetni? Természetesen nem az emberek, hanem a férfiak és a nők. Hogy akkor mégiscsak az emberek? Haha, de vicces, te kis szoci bérenc! Mondtam már, hogy nem az emberek, hanem a férfiak és a nők! Hazánkban semmit sem fizetnek az emberek, hiszen már nincs is nekik miből.

A szexadó mértéke egységesen tízezer forint fejenként és havonta. Természetesen maximáljuk, hiszen senkire sem háríthatunk méltánytalanul nagy terhet. A felső határa egymillió forint havonta. Hogy ennyit csak a nyulak szexelnek? Végre egy jó ötlet! Rájuk is kivetjük! Persze minimum összeg is kell, hogy senki se tudjon igazságtanul kibújni alóla. Az is tízezer forint lesz, nem bonyolítjuk mi túl a törvényeinket. Hogy mi van azzal, aki egyáltalán nem szexel? Jogos, hamarosan már a szextől is elmegy az emberek kedve ebben az országban, ezért is kell bevezetni a minimum összeget.

Kedvezmények? Nagyvonalú kedvezmények lesznek, hiszen ismertek! Száztíz év felett ingyenes a szex. És a gyermekkedvezmény! Kilenchavonta egy aktus ingyenes, feltéve, ha gyerek születik belőle. És ha áthárítják a szexadót? Kire te hülye gyerek? Ja, a kutyára. Na erről kikérjük a népesedéspolitikai szakértőnk Kerényi Imre véleményét, nehogy elkorcsosuljon a magyar.

Persze ki a fene bízik meg a szedett-vedett népben? Ellenőrizni, kontrollálni kell mindent, a szexet is! Már fel is kértem Széles Gábor fő civil barátomat, univerzális professzort, hogy az antigravitációs gépe után tervezze meg a szexmétert. A simlis Simicska közbeszerzési-lopási Fidesz pénztárnok ha betonozni tud, akkor szexmétert is biztosan tud gyártani. Unortodox Matolcsy György a jobbkezem, pedig az ortodox tűzzel-vassal módszerével majd online összeköti őket a NAV-val! Ez ám a hatékony e-közigazgatás. Szexadó és internetadó egyszerre. Vida Ildikó fő eltusoló úgyis ráér, hiszen korrupció nem létezik, mióta én vagyok az Úr, utazni pedig mostanában úgysem utazhat.

Hogy mi lesz ha tüntetnek? Azt majd elintézi a köztiszteletben és törvények felett álló Polt Péter Legeslegfőbb Ügyész. Egyedül a bíróságok miatt aggódok még egy kicsit. Nehezen akarnak beilleszkedni a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, pedig Szájer haverom felesége mindent megtesz, hogy befogja a pofájukat. De legfeljebb százötvenedszer, visszamenőleges hatállyal átírja Kövér Laci szobatársam a sziklaszilárd Alaptörvényünkat. A kétharmad és a vastag bőr a pofáján elbírja! Áder? A hátamat is mindig lelkesen mosta a koleszben! Megszavazzátok birkáim? 

Hajra Viktor! Hajrá ÉN! Tovább a semmibe vezető, illiberális úton! Bégessetek birkáim!         

      

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitottanavilagra.blog.hu/api/trackback/id/tr646845313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása